Siirry sisältöön
Alueet Lavat

Lavat

Ajankohtaisia puheenvuoroja, musiikkiesityksiä, satuhahmoja ja vaikka mitä muuta!

Lapsimessujen neljä eri lavaa tarjoavat kattavasti ohjelmaa perheen pienimmistä isovanhempiin. Tule mukaan teatterin maailmaan, kuuntele ajankohtaisia aiheita kasvatukseen ja lapsiperheiden elämään liittyen tai seuraa vauhdikkaita lajiesityksiä! 🎭🩰

Kasvulava

Lapsimessujen Kasvulava on yksi tapahtuman keskeisistä ohjelmapisteistä, ja sen tarjonta on suunniteltu erityisesti vanhempien ja kasvatusalan ammattilaisten tarpeisiin. Kasvulavan ohjelma koostuu monipuolisista esityksistä ja luennoista, jotka käsittelevät lapsen kasvua ja kehitystä eri näkökulmista. Ohjelma sisältää mm. asiantuntijaluentoja, vanhemmuuden tukea ja neuvoja sekä keskusteluja ja paneeleita lapsiperheiden tärkeistä asioista.

Lapsimessuilla on nyt mahdollista tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla. Täältä löytyy lapsellesi varmasti mieluisa harrastus liikunnan parista! Lapsimessuilla pääset testaamaan mm. voimistelua, narunhyppyä, tanssia, skuuttausta, pyöräilyä, pesäpalloa, sulkapalloa, tennistä, golfia, salibandyä, kiipeilyä, sirkusakrobatiaa ja tankofutista!

Vekarat-lava

Vekarat-lava on Lapsimessujen toinen keskeinen ohjelmapiste, ja sen tarjonta on suunniteltu erityisesti lapsia varten. Tämä lava tarjoaa monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa, joka on suunniteltu viihdyttämään ja aktivoimaan lapsia eri ikäryhmistä. Tavoitteena on tarjota lapsille ikimuistoisia kokemuksia. Lavan ohjelmassa on muun muassa musiikkia, lasten bändejä, muskareita, saippuakuplashow sekä hauskanpitoa erilaisten satuhahmojen kanssa.

Teatterilava

Teatterilava tarjoaa teatteriesityksiä, tietokilpailuja ja leikkituokioita messujen jokaisena päivänä useaan kertaan päivässä!

Sporttilava

Lapsimessujen uusin lisäys, Sporttilava, on suunniteltu erityisesti lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja urheilusta. Sporttilava tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka rohkaisee lapsia ja nuoria liikkumaan ja kokeilemaan uusia urheilulajeja. Mukana mm. tanssin tähti -tanssikilpailu sekä paljon muita lajiesittelyjä sekä näytetunteja.


Seuraa meitä somessa