Skip to content

Lapsimessut tarjoaa tietoa alan ammattilaisille ja opiskelijoille

Lapsimessut ovat lasten ja perheiden asialla, herättämässä ajankohtaista keskustelua, keräämässä yhteen saman katon alle alan asiantuntijat ja jakamassa tietoa.

Tänä vuonna tapahtuman avajaispäivänä 19.4.2024 on uutuutena mukana kasvatusalan ammattilaisille suunnattu Kasvattajan voimavarailtapäivä. Rekisteröitymällä tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy perjantaina alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Tervetuloa alan ammattilainen!

Kasvatusalan ammattilainen – olet lämpimästi tervetullut Lapsimessuille ja kasvattajan voimaannuttavaan iltapäivään perjantaina 19.4.2024 klo 12 alkaen.

Iltapäivän aikana ohjelmassa kuullaan muun muassa mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä luentoja. Lisäksi julkistetaan myös Vuoden lastenhoitaja -palkinnon saaja.

  • 12.00-13.30 Jari Sinkkonen – Miten auttaa tunnehäiriöistä lasta?
  • 13.30-14.00 Vuoden lastenhoitajan  palkitseminen
  • 13.30-14.00 Marco Bjurström – Voimavaroja kasvattajan arkeen

Klo 15:30 lähtien aloitamme kahvitarjoilun, jonka aikana voi verkostoitua muiden tapahtumaosallistujien kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

 

 

Suomen lastenhoitoalan ammattilaiset, Slal ry on koulutettujen lastenhoitoalan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden yhteinen järjestö. Järjestön tekee parempaa arkea lastenhoidon ammattilaisille tarjoten koulutusta, vaikuttaen alan tulevaisuuteen ja tuoden innostuneet osaajat yhteen paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Lapsimessut kutsuu kaikki alan ammattilaiset ja opiskelijat tapahtumaan!

 

Perjantaina 19.4.2024 Lapsimessuilla on monipuolista kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattua ohjelmaa.

Katso Lapsimessujen ohjelma >> 

Maksuton sisäänpääsy ammattilaisille ja opiskelijoille rekisteröitymällä.

Rekisteröidy

 

Ei koodia? Tilaa uutiskirje tästä, ja saat koodin kiitosviestissä.