Skip to content

FunTour – Puuhamaan ja Serenan yhteislippu

Onko kesän suunnitelmat vielä auki? Varaa kaksi päivää huvitteluun ja vieraile Tervakosken Puuhamaassa ja Espoon Serenassa!

Tutustu Puuhamaahan

Tutustu Serenaan

Osta liput

Onko kesän suunnitelmat vielä auki? Varaa kaksi päivää huvitteluun ja vieraile Tervakosken Puuhamaassa ja Espoon Serenassa! Edullisella FunTour -lipulla pääset vierailemaan kummassakin puistossa kerran vapaasti valitsemanasi päivänä kesäkaudella 2023. Eihän kesä ei ole kunnolla alkanut, ennen kuin on päästy nauttimaan hellesään vesileikeistä Pohjoismaiden suurimmassa ympärivuotisessa vesipuistossa! Yhtä lailla kesään kuuluu tapaaminen iki-ihanan Puuha-Nallen kanssa, joka on Puuhamaassa tavattavissa kesän jokaisena päivänä! FunTour-lipun ansiosta nämä kaksi perhepuistoa on mahdollista kokea vain 47 € yhteishintaan per henkilö.

Vesipuisto Serena

Kesäkaudella Serenassa on auki sekä ulko- että sisävesipuisto, mikä takaa hauskanpidon säällä kuin säällä! Tekemistä riittää kaikenikäisille: perheen pienimmät viihtyvät turvallisesti veteen tutustuen Lastenmaassa tai iloisen värikkäässä Huvikeitaassa. Hurjapäitä viihdyttävät lukuisat erilaiset liukumäet – täysin uudistettu Crazy Race, kestosuosikit kuten esimerkiksi luonnossa mutkittelevat 161 metriä pitkät Rengasjoet, sykähdyttävän jyrkkä lasku vesikouruun eli Half-Pipe sekä kesän 2023 uutuudet, tuliterät Tornimäet!

Sisävesipuistossa pääsevät vanhemmatkin rentoutumaan ja nauttimaan porealtaasta sekä saunaosastosta, josta löytyy myös uudistettu höyrysauna. Ikisuosikki Villivirta kuljettaa vesipetoja 159 metrin matkan läpi koskimaisten kuohujen ja pyörteiden – lisää laskettavaa ja polskittavaa löydät sisävesipuiston muista liukumäistä ja Aaltoaltaasta.

Kun nälkä yllättää, voivat vesipedot siirtyä suoraan uima-asuissaan ruokailemaan ravintola Graninaan. Valikoimaan kuuluu runsas buffetpöytä sekä monenlaisia pikaruokavaihtoehtoja. Aurinkoisella säällä pääsee nauttimaan grillikioskin antimista ulkoilmaterassilla! 

Sekä ulkovesipuisto että sisävesipuisto ovat käytettävissäsi samalla lipulla. Vesipuisto Serenaan voit tulla niin helteellä kuin sateellakin – vaikka kesäsää voi välillä yllättääkin, on sisävesipuistossa takuulla lämmin.

Puuhamaa

Tervakosken Puuhamaassa vietät iloisen ja unohtumattoman kesäpäivän! Tekemistä löytyy kaikille iästä riippumatta. Puuhamaassa pääasiassa on nimittäin itse tekeminen, ja esimerkiksi pomppupaikkoja löytyy niin trampoliinien, ilmamäkien kuin pomppulinnojenkin muodossa. Myöskään vanhoja suosikkeja ei saa unohtaa: sähkölaivat, formula-autot, satuveneet ja Tarzan-rata, lista on melkein loputon… Leikkipaikkoja löytyy myös sisätiloista, jolloin sateen sattuessakin säilyy kuivana.

Puuhamaan vesipuistossa sinua puolestaan odottavat kolme upouutta ja hauskaa vesiliukumäkeä, Väkkärä, Loisteputki ja Hyperpudotus! Hurjapäiden suosimassa Victorianputouksessa pääset laskemaan kumiveneellä 55 metrin pituisen mäen. Yhtä lailla jännittävässä Niagara-liu’ussa lähdetään laskemaan lähes kymmenen metrin korkeudesta. Hurjapäille vesipuistosta löytyy myös nopeita rengas- ja putkimäkiä. Pienemmille riittää hupia Waterplay-tornin, sekä lastenaltaan norsu- ja käärmeliukujen parissa. Rauhallisempien aktiviteettien etsijöille löytyy vesipuistosta leppoisa Rengasjoki, poreallas sekä saunat rentoutumista varten.

Pitkän ja aktiivisen puuhapäivän aikana nälkä yllättää niin ison kuin pienenkin puuhailijan. Ympäri aluetta löytyy ruokailuvaihtoehtoja sekä suurempaan että pienempään nälkään. Lisäksi omien eväiden syömistä varten löytyy piknikpöytiä ja grillikatoksia ympäri aluetta. Puut ja kaasut grillaamista varten talon puolesta, niistä ei tarvitse huolehtia! Karvakavereitakaan ei tarvitse jättää kotiin, sillä Puuhamaan puistoalueelle ovat myös koirat tervetulleita. Tarkistathan ohjeet eläinten tuomiseen nettisivuiltamme.

Monelle perheen pienimmälle tapaaminen Puuha-Nallen kanssa on päivän kohokohta. Tervetuloa!

Miten hankin FunTour-lipun?

Hauskanpito ei lopu yhteen vierailuun, vaan FunTour -lipulla käyt edullisesti sekä Puuhamaassa Tervakoskella, että Serenassa Espoossa. Lipulla pääset kerran kumpaankin puistoon ja hupia riittää siis kahdelle päivälle – valitse vierailuajankohta kesäkaudella 2023 vapaasti itse! Päivien ei tarvitse olla peräkkäiset.

FunTour-lipun voit hankkia joko Puuhamaan tai Serenan nettikaupasta ennakkoon tai paikan päältä jommasta kummasta puistosta. Nettikaupassa asioidessasi ostathan kuitenkin lipun sen puiston nettikaupasta, johon aiot mennä ensimmäisenä, sillä vierailun järjestystä ei voi muuttaa (päivämäärät voit valita vapaasti). Muistathan myös, että Puuhamaassa 0-2-vuotias ja Serenassa 0-3-vuotias on veloitukseton maksavan aikuisen seurassa. 3-vuotiaalle siis riittää pelkkä Puuhamaan pääsylippu.

Ennen lipun ostamista, tarkistathan Puuhamaan ja Serenan aukioloajat sekä säännöt ja ohjeet niiden nettisivuilta. Tervetuloa viettämään hauskaa päivää koko perheen kesken!

Osta liput