Skip to content

21.–23.8.2020

Lapsimessut ja samanaikaiset tapahtumat siirtyvät syksyyn – uudet päivämäärät ovat 21.–23.8.2020

Koronavirustilanteen muututtua sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3. ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet ja tapahtumat Suomessa.

Viranomaisohjeistusta noudattaen Messukeskus siirtää Lapsimessujen ja samanaikaisten tapahtumien ajankohtaa. Mikäli olet ostanut lipun tapahtumaan, käy se sellaisenaan myös tapahtuman uutena järjestämisajankohtana, eli 21.–23.8.2020.

Olemme pahoillamme tilanteesta, joka koskettaa meitä kaikkia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Messukeskuksen ajankohtaisia uutisia päivitetään osoitteessa www.messukeskus.com.

Lue lisää

HupiCon – uutta ja vauhdikasta kouluikäisille!

Kouluikäisten oma tapahtuma HupiCon on perustettu kävijöiden toiveesta. Siinä missä Lapsimessut tarjoavat ohjelmaa taapero- ja tarhaikäisille HupiCon tuo tekemistä perheen kouluikäisille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä. Tapahtuma korvaa myös aiemmin järjestetyn Model Expon.

HupiCon on osa Kevään hauskinta viikonloppua johon kuuluvat myös: LapsimessutOutletExpo ja Eläinystäväni (la-su). Viime keväänä tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 60 000 kävijää.

Tekemistä löytyy siis koko perheelle ja kaikki nämä yhdellä lipulla!

 

#hupicon2020

Aukioloajat ja liput

Tutustu

Tule näytteilleasettajaksi HupiConiin

Lue lisää