Skip to content

22.–24.4.2022

HupiCon seuraavan kerran keväällä 2022

Pitkittyneen koronatilanteen ja viranomaisohjeistusten vuoksi siirrämme toukokuulle suunnitellut Lapsimessut sekä HupiCon-, OutletExpo- ja Eläinystäväni -tapahtumat myöhempiin ajankohtiin. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan messujen onnistumisen, sillä näin mittavien yleisötapahtumien valmistelujänne on pitkä.

HupiCon järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua keväällä, samanaikaisesti Lapsimessujen 2022 kanssa. Ensi vuoden ajankohta on 22.4-24.4.2022. Myös osallistumiset näihin tapahtumiin siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan ja maksamattomien osuuksien eräpäivät siirtyvät uuden ajankohdan mukaisiksi.

HupiCon – uutta ja vauhdikasta kouluikäisille!

Kouluikäisten oma tapahtuma HupiCon on perustettu kävijöiden toiveesta. Siinä missä Lapsimessut tarjoavat ohjelmaa taapero- ja tarhaikäisille HupiCon tuo tekemistä perheen kouluikäisille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä. Tapahtuma korvaa myös aiemmin järjestetyn Model Expon.

HupiCon on osa Kevään hauskinta viikonloppua johon kuuluvat myös: LapsimessutOutletExpo ja Eläinystäväni (la-su). Edellisen kerran tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 60 000 kävijää.

Tekemistä löytyy siis koko perheelle ja kaikki nämä yhdellä lipulla!

 

#hupicon2021

Tule näytteilleasettajaksi HupiConiin

Lue lisää