HupiCon – uutta ja vauhdikasta kouluikäisille!

Kouluikäisten oma tapahtuma HupiCon on perustettu kävijöiden toiveesta. Siinä missä Lapsimessut tarjoavat ohjelmaa taapero- ja tarhaikäisille HupiCon tuo tekemistä perheen kouluikäisille. HupiCon koostuu uusista harrastusideoista, messuosastoista, peleistä sekä demopisteistä ja pienoismalleista. Tapahtuma korvaa myös aiemmin järjestetyn Model Expon.

HupiCon on osa Kevään hauskinta viikonloppua johon kuuluvat myös: Lapsimessut, Elman eläimetOutletExpo ja Eläinystäväni (la-su). Viime keväänä tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 48 600 kävijää.

Tekemistä löytyy siis koko perheelle ja kaikki nämä yhdellä lipulla!

Tutustu ohjelmaan  Katso näytteilleasettajat

Hupicon IPMS Open -pienoismallikilpailu

Kilpailuun voivat osallistua esimerkiksi autot, junat, lentokoneet, puutyöt, metallityöt, figuurit, kokoelmat ja muut pienoismallityöt.

Lue lisää

Osallistu Kirja käteen -tempaukseen

Kirja käteen -tempaus Lapsimessuilla avaa ovia lukemisen maailmaan. Tule viettämään rentoa aikaa kuunnellen ja lueskellen!

Lue lisää

KIDS TALENT 2019

Löytyykö sinulta joku mahtava taito, jonka haluaisit esitellä kaikille? Esittele taitosi meille ja osallistu KIDS TALENT 2019 -kilpailuun!

Lue lisää

Tubettajat Niko ja Santtu messuilla mukana

Niko ja Santtu kertovat tarinansa, siitä kuinka he päätyivät tubettajiksi ja kuinka he kasvattivat yhden suomen suosituimmista Youtube-kanavista.

Lue lisää