Skip to content

Järjestä hauska ja unohtumaton retki päiväkotiryhmällesi Lapsimessuilla!

Lapsimessuilla löytyy paljon ohjelmaa myös päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille. Tarjoamme päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla viettämään elämyksellinen ja jännittävä päivä perjantaina 14.4.2023

Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma. Tule mukaan ihastelemaan satuhahmoja, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja seikkailemaan aktiviteettialueille.

Ilmoita päiväkotiryhmäsi mukaan!

ILMOITTAUDU Tutustu koko perjantain ohjelmaan

Suosittelemme päiväkoti- ja koululaisryhmille mm. näitä esityksiä:

Alla esiteltyjen ohjelmanumeroiden lisäksi Lapsimessuilla ovat mukana myös Pajulahden peuhualue, Liikennekaupunki ja SIINA & TAIKARADIO  orkesteri sekä paljon muuta!

Pikkulin laululeikkishow

Pe 14.4. klo 10.00–10.30, Vekarat-lava

Tutustu

Teatteri Tuike: Petteri Kaniin

Pe 14.4. klo 11.00–11.30, Teatteri Tuike

Tutustu

Ruffle Armyn jättisaippuakupla

Pe 14.4. klo 11.55–12.05, Vekarat-lava

Tutustu

Kivaa ajanviettoa ja hauskoja hetkiä

Muskari, pomppulinna, temmellysalueita ja paljon muuta löydät Lapsimessujen aktiviteettialueilta! Tutustu
Vekarat- lava on täynnä ohjelmaa jokaisena messupäivänä Tutustu

Yleiset asiat

Narikka

Ilmoittautuneille luokille on varattu rajoitettu määrä maksutonta vaatesäilytystilaa Messukeskuksen läntisestä narikasta, joka sijaitsee vasemmalla puolella kulkuporteista katsottuna, kun saavutte Messukeskukseen eteläisestä sisäänkäynnistä (Rautatieläisenkadulta).

Nopeuttaaksemme narikkapalvelun käyttöä suosittelemme pakkaamaan luokan takit yhteen isoon kassiin, esim. Ikea-kassiin, jonka voitte luovuttaa henkilökunnalle säilytykseen. Lainaamme kasseja käyttöönne myös Läntisestä narikasta.

Eväsalue

Mikäli tuotte mukana omat eväät, niin löydätte tapahtumasta eväsalueen osastolta 6r80. Messukeskuksen lukuisat ravintolat palvelevat teitä myös tapahtuman aukioloaikoina.

Muut asiat

Sovittehan osallistumiseen liittyvät pelisäännöt kuten muun muassa messuilla kulkeminen, käyttäytyminen, kohtaamispaikat ja tapahtumasta poistumisen lasten ja mukana olevien aikuisten kanssa kanssa etukäteen. Mikäli henkilö on hukassa, niin ottakaa yhteyttä hallin 6. infopisteeseen.