Skip to content

Järjestä hauska ja unohtumaton retki päiväkotiryhmällesi Lapsimessuilla!

Lapsimessuilla löytyy paljon ohjelmaa päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille. Tarjoamme päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla viettämään elämyksellinen ja jännittävä päivä Lapsimessuille perjantaina 19.4.2024

Lapsimessut on koko perheen tapahtuma. Tule mukaan ihastelemaan satuhahmoja, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja seikkailemaan aktiviteettialueille.

Ilmoita päiväkotiryhmäsi mukaan!

ILMOITTAUDU

 

Ohjelma julkaistaan 29.2.2024

Lapsimessuilla ovat mukana Liikennekaupunki, Sporttialue,  Pomppulinnamaailma sekä paljon muuta!

Kivaa ajanviettoa ja hauskoja hetkiä

Pomppulinna, temmellysalueita ja paljon muuta löydät Lapsimessujen aktiviteettialueilta!
Sporttialueella voit tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla.
Lapsimessuilla mukana myös Jamkidsin muskari.
Vekarat- lava on täynnä ohjelmaa jokaisena messupäivänä

Yleiset asiat

Narikka

Ilmoittautuneille luokille on varattu rajoitettu määrä maksutonta vaatesäilytystilaa Messukeskuksen läntisestä narikasta, joka sijaitsee vasemmalla puolella kulkuporteista katsottuna, kun saavutte Messukeskukseen eteläisestä sisäänkäynnistä (Rautatieläisenkadulta).

Nopeuttaaksemme narikkapalvelun käyttöä suosittelemme pakkaamaan ryhmän takit yhteen isoon kassiin, esim. Ikea-kassiin, jonka voitte luovuttaa henkilökunnalle säilytykseen. Lainaamme kasseja käyttöönne myös Läntisestä narikasta.

Eväsalue

Mikäli tuotte mukana omat eväät, niin löydätte tapahtumasta eväsalueen. Messukeskuksen lukuisat ravintolat palvelevat teitä myös tapahtuman aukioloaikoina.

Muut asiat

Sovittehan osallistumiseen liittyvät pelisäännöt kuten muun muassa messuilla kulkeminen, käyttäytyminen, kohtaamispaikat ja tapahtumasta poistumisen lasten ja mukana olevien aikuisten kanssa kanssa etukäteen. Mikäli henkilö on hukassa, niin ottakaa yhteyttä hallin 6. infopisteeseen.