Skip to content

Järjestä hauska ja unohtumaton retki päiväkoti- tai koululaisryhmällesi Lapsimessuilla!

 

Lapsimessuilla löytyy paljon ohjelmaa myös päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille. Tule mukaan ryhmäsi kanssa viettämään elämyksellinen ja jännittävä päivä perjantaina 17.4.

Lapsimessut on Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma. Tule mukaan ihastelemaan satuhahmoja, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja seikkailemaan toiminnallisille alueille.

 

Liput | Messutärpit | Narikka | Eväsalue | Muuta huomioitavaa

Liput ryhmille

Liput 4–6 vuotiaille 5-6 €/hlö ja 7–15 vuotiaille 10-11 €/hlö kun ostat ne viimeistään 16.4. verkkokaupasta: shop.messukeskus.com
Maksutavat pankkitunnukset tai kortti, ei laskutusmahdollisuutta. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään.

osta liput

Suosittelemme päiväkoti- ja koululaisryhmille mm. näitä esityksiä

Alla esiteltyjen ohjelmanumeroiden lisäksi Lapsimessuilla ovat mukana myös Pajulahden peuhualue, Liikennekaupunki ja SIINA & TAIKARADIO -orkesteri.

Siina & Taikaradio -orkesteri, Laulubussi matkustaa -konsertti Vekarat-lavalla klo 10.00

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -orkesteri kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

HIT Mini kesäteatteri: Pinokkio, osasto 6k90 klo 10.30

Totuutta on pohdittu iät ja ajat. Jos totuus satuttaa, voiko silloin valehdella? Entäpä jos mielikuvitus vain on niin vilkas, että alkaa itsekin uskoa omiin taruihinsa?

Vierailkaa myös näissä pisteissä

Vekarat lava on täynnä ohjelmaa jokaisena messupäivänä

Tutustu

Messupäivän toiminnalliset alueet

Muskari, pomppulinna, temmellysalueita ja paljon muuta löydät Lapsimessujen toiminnallisilta alueilta!

Toiminnalliset alueet

Narikka

Ruuhkien vuoksi nopein tapa päästä tutustumaan tapahtumaan on ohjeistaa oppilaita ottamaan omat koulureput mukaan ja säilyttää ulkovaatteet repussa vierailun ajan.

Narikkapalvelun ryhmähinta on 30 € (koululaisryhmä peruskoulusta tai sitä nuoremmat, max. 30 oppilasta). Narikkapalvelun voi maksaa käteisellä ja kortilla suoraan naulakkoon tai maksusitoumuksella (lisätään laskutuslisä) Messukeskuksen sisäänkäyntien kassoilla. Jos haluat nopeuttaa narikkapalvelun käyttöä, niin suosittelemme pakkaamaan luokan takit yhteen isoon kassiin, esim. Ikea-kassiin jonka voitte luovuttaa henkilökunnalle säilytykseen.

Eväsalue

Mikäli tuotte mukana omat eväät, niin löydätte tapahtumasta eväsalueen osastolta 6p88. Messukeskuksen lukuisat ravintolat palvelevat teitä myös tapahtuman aukioloaikoina.

Muut asiat

Sovittehan osallistumiseen liittyvät pelisäännöt kuten muun muassa messuilla kulkeminen, käyttäytyminen, kohtaamispaikat ja tapahtumasta poistumisen oppilaidenne kanssa etukäteen. Mikäli joku oppilaistanne on hukassa, niin ottakaa yhteyttä hallin 6. infopisteeseen.