Skip to content

Nauti rauhallisesta ja kiireettömästä hetkestä uudessa Messuklubi Loungessa!

Messuklubi Lounge-alueella hemmottelet itseäsi ilmaisella hieronnalla, nautit lasin kuohuvaa omalta tiskiltä, rentoudut lehtien parissa ja tutustut Lapsimessujen näytteilleasettajien ilmaisiin tuotenäytteisiin. Messuklubi Lounge on vain Lapsimessujen klubilaisille varattu alue, joka sijaitsee osastolla 7g110 Lapsimessuilla 12.–14.4.2019. Hierojaopiskelijamme palvelevat sinua Lounge-alueella pe-su 12.–14.4. klo 11–16.

Loungen käyttö on ilmaista kaikille Lapsimessujen klubilaisille. Alueelle pääsee sisään todistamalla jäsenyytensä näyttämällä mobiililaitteesta viimeisintä Lapsimessujen uutiskirjettä. Jos et ole vielä jäsen, katso liittymisohjeet täältä >>

Alle 18-vuotiaat voivat käyttää Lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Lounge on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti:

Perjantai 12.4.2019 klo 9–18
Lauantai 13.4.2019 klo 9–18
Sunnuntai 14.4.2019 klo 9–17

Etkö ole vielä Messuklubin jäsen?

Mikäli et vielä ole Lapsimessujen Messuklubin jäsen, niin voit liittyä myös alueen sisäänkäynnillä. Pääset Lounge-tilaan heti liityttyäsi. Messuklubin jäsenenä saat muun muassa ensikäden tietoa Lapsimessuista, vain klubilaisille osoitettuja etuja ja tarjouksia sekä mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Liity uutena jäsenenä Messuklubiin viimeistään 10.4. klo 16.00 tai tapahtumassa Messuklubi Loungen sisäänkäynnillä.

Messuklubiin liittyminen ja kuuluminen on maksutonta. Voit myös halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi milloin vain.

Liity klubiin