Skip to content

Lastenohjelmat viihdyttävät koko perhettä

Lastenohjelmat viihdyttävät kaikenikäistä katsojaa

Eri aikakausien lapsille muodostuu omat suosikkinsa ja inhokkinsa ja aikuiset viihtyvät usein hieman erilaisten lastenohjelmien parissa kuin lapset itse.

Lasten suosikkiohjelmia ovat esimerkiksi Pipsa Possu, Lego Ninjago, Ryhmä Hau, My Little Pony, Muumit, Laama Laama ja Palomies Sami. Pienemmät lapset pitävät usein erityisesti värikkäistä ohjelmista. Lastenohjelmia katsotaan perinteiseen tapaan aamuisin ja Pikku Kakkosen aikaan televisiosta, mutta nykyään myös paljon erilaisista suoratoistopalveluista.

Lapsimessuilla voi törmätä myös omiin suosikkihahmoihinsa! Viime messuilla oli tavattavissa esimerkiksi kirjoista tutut Miina ja Manu sekä Herra Hakkarainen.

Lastenohjelmat satuhahmojen kanssa

Lastenohjelmaa

Lastenohjelmat ja vahvin lapsi

Liity nyt messuklubiin niin saat uusimmat vinkit ensimmäisten joukossa!

Liity messuklubiin

Koko perheen lastenohjelmat Lapsimessuilta!

Lapsimessujen lastenohjelmat ovat suunnattu koko perheelle. Vauvasta vaariin kaikki pääsevät leikkimään ja osallistumaan erilaisiin ohjelmiin. Lastenohjelmat ovat erilaisia näytöksiä, lasten satuja, lauluesityksiä ja lastenlauluja sekä esityksiä, joihin lapset pääsevät osallistumaan esimerkiksi itse laulamaan tai tekemään sirkustemppuja. Myös pienet tulevat taiteilijat on huomioitu piirustuskilpailuissa.

Messuilta löytyy erilaisia puuhapajoja, joissa lapset pääsevät tekemään lasten runoja, askartelemaan, värittämään, muovaamaan, istuttamaan kasveja sekä tekemään käsillään. Kuka kirjoittaa puuhapajoissa parhaat lasten vitsit? Messuilta löydät myös lastenkirjat sekä lastenlehdet.

 

Lastenohjelmat aikuisille

Lastenohjelmat ovat myös mielenkiintoista katsottavaa aikuisille, kun unohtumattomat esitykset tuovat oman lapsuuden mieleen. Paikalla on jakamassa lisätietoa neuvolaosasto, varhaiskasvatus, suunhuollon asiantuntijoita sekä taaperoimetyksestä kertovia asiantuntijoita. Lisäksi lasten kantamiseen saa vinkkejä kokeneiden ohjaajien avulla. Kaikkien ryhmien kanssaan voi mennä keskustelemaan tai kuuntelemaan ja katsomaan esimerkkejä. Voit myös keskustella muiden vanhempien tai tulevien vanhempien kanssa.