Lastenohjelmat leikkien, kirjojen ja musiikin parissa koko perheelle

 

Koko perheen lastenohjelmat Lapsimessuilta!

Lapsimessujen lastenohjelmat ovat suunnattu koko perheelle. Vauvasta vanhempaan lapseen kaikki pääsevät leikkimään ja osallistumaan erilaisiin ohjelmiin. Lastenohjelmat ovat erilaisia näytöksiä, lasten satuja, lauluesityksiä ja lastenlauluja sekä esityksiä, joihin lapset pääsevät osallistumaan esimerkiksi itse laulamaan tai tekemään sirkustemppuja. Myös pienet tulevat taiteilijat on huomioitu piirustuskilpailuissa.

Messuilta löytyy erilaisia puuhapajoja, joissa lapset pääsevät tekemään lasten runoja, askartelemaan, värittämään, muovaamaan, istuttamaan kasveja sekä tekemään käsillään. Kuka kirjoittaa puuhapajoissa parhaat lasten vitsit? Messuilta löydät myös lastenkirjat sekä lastenlehdet.

 

Lastenohjelmat aikuisille

Lastenohjelmat ovat myös mielenkiintoista katsottavaa aikuisille, kun unohtumattomat esitykset tuovat oman lapsuuden mieleen. Paikalla on jakamassa lisätietoa neuvolaosasto, varhaiskasvatus, suunhuollon asiantuntijoita sekä taaperoimetyksestä kertovia asiantuntijoita. Lisäksi lasten kantamiseen saa vinkkejä kokeneiden ohjaajien avulla. Kaikkien ryhmien kanssaan voi mennä keskustelemaan tai kuuntelemaan ja katsomaan esimerkkejä. Voit myös keskustella muiden vanhempien tai tulevien vanhempien kanssa.

Hammaskeijut jakavat myös pastilleja lapsille.

 

Liity nyt messuklubiin ja saa uusin tieto ensimmäisten joukossa!

Liity messuklubiin

Lastenohjelmat satuhahmojen kanssa

Lastenohjelmaa

Lastenohjelmat ja vahvin lapsi