Skip to content

Laadukkaat lastenvaatteet monipuolisesta valikoimasta

Lapsimessuilta löydät kattavan kymmenien yrityksen valikoiman lastenvaatteita. Olipa kyseessä sitten juhlatilaisuus, uudet vaatteet päiväkotiin tai urheiluvaatteet harrastuksiin, Lapsimessuilla riittää valikoimaa. Mukana ovat kuumimmat trendit sekä laadukkaat kestosuosikit. Messuilta löydät lastenvaatteet niin vastasyntyneille, taaperoille, leikki-ikäisille kuin koululaisille. Lapsimessujen jokavuotisessa lastenvaatteiden muotinäytöksessä esitellään viimeisimmät lastenvaateuutuudet.

Lastenvaatteet perheen pienimmille

Perheen pienimpien lastenvaatevalikoimaan Lapsimessuilla kuuluvat muun muassa söpöt bodyt, sukat, potkupuvut ja haalarit. Vaatteita ostaessa on hyvä muistaa, että laadukas tuote kestää pesua ja kulutusta – pitkäikäinen vaate on ilo sekä käyttäjälle että ympäristölle. Pikkuisten ruokailua varten käteviä hankintoja ovat ruokalaput sekä huivit.

Kuule ensimmäisenä, mitkä yritykset ovat mukana Lapsimessuilla ja nappaa parhaat tarjoukset messuklubilaisena. Tutustu Lapsimessujen messuklubiin ja liity mukaan!

Tutustu messuklubiin

Lastenvaatteiden muotinäytös – jokaisena messupäivänä Vekarat-lavalla

Lapsimessuilla muotinäytökset toteutetaan lapsien ehdoilla hauskasti ja hellyyttävästi. Reippaat ja iloiset mallimme esiintyvät kukin omalla persoonallisella tyylillään yleisön hienosti kannustaessa. Tule mukaan katsomaan lasten hienoa esitystä ja tutustumaan samalla kevään lastenvaateuutuuksiin.