Lastenvaunut ja lastenrattaat useilta eri merkeiltä

 

Lastenvaunut tai rattaat ovat tärkeä hankinta perheelle. Ennen vaunujen hankintaa kannattaa miettiä, missä tilanteissa vaunuja käyttää. Käyttääkö niitä kaupungissa ja usein julkisissa kulkuvälineissä, vai esimerkiksi pitkillä metsälenkeillä yhdessä koiran kanssa. Lisäksi kannattaa muistaa, kuinka helposti vaunut ovat kasattavissa autoon, sekä tarvitsetko lastenvaunut, joissa on suoraan irrotettava matkakoppa.

 

Lastenvaunut asiantuntijoiden avulla

 

Näiden kysymysten kanssa on hyvä tulla Lapsimessuille katsomaan ja valitsemaan lastenvaunut. Useiden ominaisuuksien joukosta löydät ominaisuudet, joita itse tarvitset. Messuilta löytyy vaunuja laidasta laitaan: järeät yhdistelmävaunut, jotka ovat kätevät vauvoille vaunuina ja sen jälkeen taaperoille rattaina. Sekä kevyitä matkarattaita, jotka saa kasattua helposti auton takakonttiin tai pieneen tilaan lomamatkaa varten.

Lastenvaunut kuin lastenvaunut, messun asiantuntijat osaavat vastata kiperiinkin kysymyksiin ja auttavat valitsemaan jokaiselle perheelle juuri omaan tarkoitukseensa sopivat vaunut.

 

Liity nyt messuklubiin ja saa heti kaikki tarjoukset sekä tiedot tulevista messuista!

Liity messuklubiin

Lastenvaunut löydät Lapsimessuilta

Lastenvaunut ja lapsi