Skip to content

Hanki laadukkaat lastenvaunut

Lastenvaunut tai rattaat ovat tärkeä hankinta perheelle. Ennen vaunujen hankintaa kannattaa miettiä, missä tilanteissa vaunuja käyttää. Käyttääkö niitä kaupungissa ja julkisissa kulkuvälineissä, vai esimerkiksi pitkillä metsälenkeillä yhdessä koiran kanssa. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon vaunujen kasattavuus autoilua varten. Mieti myös, tarvitsetko lastenvaunut, joissa on suoraan irrotettava matkakoppa.

 

Lastenvaunut asiantuntijoiden avulla

Mieti etukäteen minkä tyyliset lastenvaunut haluat hankkia. Markkinoilta löytyy useita eri vaunutyyppejä, kuten yhdistelmävaunuja, rattaita, kuomurattaita, sateenvarjorattaita sekä juoksurattaita. Kun tiedät tarpeesi etukäteen, kerro ne asiantuntijalle – näin he pystyvät opastamaan sinut sopivimpien lastenvaunujen pariin. Laadukkailla lastenvaunuilla liikkuminen on vaivatonta erilaisissa maastoissa. Tarpeen mukaan on myös syytä pohtia lastenvaunujen erilaisten lisävarusteiden hankintaa. Esimerkiksi sadesuojat ja laukut ovat käteviä apuvälineitä arjessa.

Erilaisia lastenvaunumalleja

© Nikkytok | Dreamstime

Yhdistelmävaunut

Yhdistelmävaunut tarjoavat vaihtoehdon vanhemmille, jotka haluavat käyttää samoja vaunuja aina lapsen syntymästä taaperoikään asti. Vaunut yhdistävät erillisen istuinosan sekä makuuosan – tämän ansiosta lapsen asennon muuttaminen on helppoa.

© Humphrey Muleba | Unsplash

Lastenrattaat

Lastenrattaat ovat usein kätevästi kasaan taitettavia ja siksi hyvä valinta paljon matkustaville perheille. Rattaat ovatkin yleensä mitoitukseltaan pienemmät kuin esimerkiksi yhdistelmävaunut.

© Yobro10 | Dreamstime

Juoksurattaat

Juoksurattaat ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka tykkäävät liikkua lasten kanssa helposti, kevyesti ja nopeasti. Rattaista löytyy malleja yhdelle ja kahdelle lapselle juoksuun, kävelyyn ja pyöräilyyn.

Lisää vinkkejä lapsiperheille Messuklubista

Haluatko saada lisää vinkkejä lastentarvikkeiden hankkimiseen? Messuklubiin kuuluessa saat lapsiperheille hyödyllistä tietoa sähköpostiisi ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin arvontoihin. Lisäksi tarjoamme vain klubilaisille osoitettuja tarjouksia tapahtumiimme!

Liity messuklubiin