Kirja käteen -tempaus Lapsimessuilla avaa ovia lukemisen maailmaan

Lapsimessujen yhteydessä järjestettävä Hupicon -tapahtuma tukee lasten lukemisharrastusta järjestämällä Kirja käteen -tempauksen messuilla. Tempaus järjestetään yhteistyössä Otavan ja Lukuliikkeen kanssa. Tarkoituksena on tuoda lukemista esiin mukavana harrastuksena kouluikäisille, sillä vaarana on, että tänä vuonna koulunsa aloittaneista ekaluokkalaisesta joka kymmenes ei tilastojen valossa oppisi peruskoulun aikana lukemaan kunnolla. Kiinnostus ja innostus lukemiseen on vähäistä. Siksi tarvitaan Kirja käteen –tempausta!

Tule viettämään rentoa aikaa kuunnellen ja lueskellen!

Kirja käteen -alue on rento keidas Hupicon -lavan vieressä. Lavalla nousee muun muassa lasten ja nuorten lempikirjailijoita. Teemat liikkuvat luontevasti kouluikäisten lemppariaiheissa, kuten pelaaminen, tubetus, omin käsin kyhäily ja aikuiseksi kasvaminen. Ohjelmalavan vieressä on Lukualue, jolla voi lepäillä ja lueskella. Lukualueella tehdään myös 300 minuuttia ääneen lukemista -haaste ja perjantaina alueella järjestetään sanataide workshoppeja. Tule sinäkin paikalle lukemaan!

Lukemiseen innostavan tempauksen tarkoituksena on tukea äidinkielen tuntien oppeja ja lisätä kouluikäisten kiinnostusta lukemiseen digitalisoituvassa yhteiskunnassa.

Yritys, haluaisitko olla esillä Kirja käteen! -kampanjassa?
Jätä yhteydenottopyyntö myyjällemme!