Pelit innostavat kaikenikäisiä kisailemaan

HupiConista löydät myös erilaiset pelit aina perinteisemmistä uusimpiin tuttavuuksiin. Oletko harkinnut uraa Pokémon-kouluttajana tai haluaisitko päästä kokeilemaan vanhoja kunnon retropelejä 80- ja 90-luvulta? Tule mukaan Retromagian osastolle  dyyppaamaan retrot pelikonsolit sekä osallistumaan Poromagian Pokémon-korttipeli demoon.  Tapahtumassa pääset myös tutustumaan Escaperoom pakohuonepeleihin ja lisäksi HupiConista löydät myös myytävät lautapelit sekä figureiden maalausta Puolenkuunpelien osastolta.

Escape room – onnistutko purkamaan pommin ennen kuin on liian myöhäistä?

Escape room on huikean jännittävä tosielämän pakopelikokemus, jossa sinä ja ryhmäsi olette itse fyysisesti osa tarinaa – hoksottimet ja yhteistyötaidot laitetaan koetukselle, kun aikaa pakoon on vain tunti!

Helsingin suosituimpia pakohuonepelejä tarjoava Exite Live Games tutustuttaa ympäri maailmaa suuren suosion saaneeseen escape room -pelaamiseen. Käy Exite Live Gamesin osastolla kokeilemassa  ilmaista minipakopeliä – onnistutko purkamaan pommin ennen kuin on liian myöhäistä?

exite.fi

 

Palikkatakomo- maailman suurin legokaupunki, näyttely ja kauppa

Päivän nopeimmille jaossa myös ilmaisia Lego-minihahmopusseja!

Palikkatakomossa pääset hyppäämään legojen mielenkiintoiseen maailmaan ja kumoamaan sen harhaluulon, että legot sopisivat vain pienille lapsille. Palikkatakomossa on esillä mm. maailman suurin Lego-kaupunki sekä maailmanlaajuisesti tunnustettujen rakentajien teoksia. Näiden lisäksi takomosta löytyy myös Lego-koneita ja -robotteja sekä Suomen Lego-harrastajayhteisön näyttely.

Lisäksi alueelta löytyy PiiPoo Lego-kauppa, jossa voi tutustua tarjontaan kaikille avoimella rakennusalueella sekä ostaa legoja omaan harrastukseen.

piipoo.fi

Keulintasimulaattori – keuli kuin maanteiden kuningas

Oletko aina haaveillut moottoripyörällä keulimisesta, mutta et ole löytänyt sopivaa harjoittelupaikkaa tai moottoripyörää kyseiseen toimintaan?

KTM sähkömoottoripyörällä varustettu ja lähes äänetön simulaattori antaa siihen hyvät puitteet ja pääset kokeilemaan miltä tuntuu ajaa etupyörä ylhäällä.

Eturengas on varmistettu liinalla, jolloin keulintasimulaattorilla ei voi keulia pyörää ympäri.

katso kaikki ohjelmat ja näytteilleasettajat

Poromagia – pirteä pelikauppa Pasilasta!

Poromagian osastolta löydät retropelialueella testaamasi pelit ja konsolit, sekä kaiken tarvittavan matkallesi Pokémon-kouluttajaksi! Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy lautapelejä kaiken ikäisille ja kokoisille peliporukoille. Tule tekemään hauskoja pelilöytöjä ja tonkimaan keväisiä tarjouksia! Osastomme löydät aivan Pokémon- ja retropelialueen vierestä.

poromagia.fi

Retropelialue – Testaa pelit 80- ja 90-luvulta

Retromagian retropelialueella pääset tutustumaan vanhoihin 80- ja 90-luvun pelikonsoleihin! Pelattavina löytyvät mm. Nintendo Entertainment System, Super Nintendo, Playstation, GameCube ja muita klassikko-pelikonsoleita. Tule tsekkaamaan mitä isä ja äiti pelasivat nuorena!

Valitsen sinut Pikachu!

HupiConissa voit aloittaa matkasi ja päätyä vaikka kaikkien aikojen Pokémon-kouluttajaksi! Opetukseen osallistuaksesi et tarvitse omia kortteja, etkä aiempaa kokemusta korttipeleistä. Pelkkä kiinnostus Pokémoneja kohtaan riittää!

Täällä opit Pokémon-pelit ja niiden perussäännöt hauskasti taistelun tiimellyksessä!

Jokainen opetukseen osallistunut saa lähtiessään mukaansa ikiomia Pokémon-kortteja.”

osta lippu

Puolenkuun pelit – pelikauppa

Puolenkuunpelien osastolla pääset tutustumaan laajasti peleihin aina korttipeleistä konsoleihin. Lisäksi osastolta voi ostaa pelejä mukaan. Tule testaamaan demoja, tsekkaamaan mielenkiintoisimmat lautapelit ja maalaamaan miniatyyreja.

Osastolla tapahtuu koko messujen ajan

– Opastusta lautapelien maailmaan. Kokeilussa mm. Dobble, Gold Fever ja Ticket to Ride.
– Warhammer-maalauspiste. Kokeile ilmaiseksi miniatyyrin maalaamista. Saat omaksi maalaamasi miniatyyrin!
– Warhammer-demopiste ja miniatyyripelien perussäännöt opastus
– Pokemon ja Magic The Gathering-peliesittely ja opastus.
– PS4 konsoleita pelattavana veloituksetta

 

Osallistu pöytäjääkiekkoturnaukseen

Pöytäjääkiekkoseura Pultti Amigos järjestää HupiCon-messujen aikana lyhyitä cup-muotoisia Stiga-pöytäjääkiekkoturnauksia. Ilmoittaudu mukaan turnaukseen Pultti Amigosin osastolla ja tule mukaan kisaan. Jokaisen Ottelun voittaja jatkaa kohti turnauksen finaalia ja häviäjä siirtyy sijoituspeliin. Yksi peli kestää n. 5 minuuttia

Turnauksen alkamisajat ovat klo: 9.15, 10.15, 11.15, 12.15, 13.15, 14.15, 15.15, 16.15 ja 17.15

Katso kaikki ohjelmat ja mukana olevat yritykset