Skip to content

Pienoismallikilpailu – ilmoittaudu mukaan

Uusi tapahtuma HupiCon tuo Messukeskukseen myös upeat pienoismallit. Kansainvälinen muovimallirakentajien yhdistys IPMS Finland Ry järjestää HupiConiin Model Exposta tutun pienoismallikilpailun, joka on avoin kaikille pienoismalliharrastajille. Kilpailuun voivat osallistua esimerkiksi autot, junat, lentokoneet, puutyöt, metallityöt, figuurit, kokoelmat ja muut pienoismallityöt.

Kilpailu on yksipäiväinen ja se käydään lauantaina. Pienoismallinäyttely sen sijaan jatkaa messuvieraiden ilona kaikki kolme messupäivää. Osastolla on myös työnäytöksiä eri pienoismallien rakennustekniikoista.

Kaikissa luokissa, jossa kilpailevien mallien määrä ylittää viisi kappaletta palkitaan kolme parasta sekä paras juniori.

 

Jos pienoismallirakentaminen ei ole tuttua, tule osastolle rakentamaan ensimmäinen pienoismallisi ohjaajien avustamana!

Näin ilmoittaudut mukaan

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta malleja voit ilmoittaa mukaan näyttelyyn ja kilpailuun myös paikan päällä Messukeskuksessa torstaista 11.4 klo 17 alkaen aina lauantaiaamuun 13.4 kello 11.00 saakka.

Katso kilpailuluokat

 

Ohjeet ja säännöt kilpailutöiden tuomiseen

Mikäli tuot työn torstaina 11.4.2019

Torstaina 11.4.2019 tuotavat kilpailutyöt voi tuoda Messukeskukseen IPMS:n osastolle 7p128 klo 17-20 välisenä aikana. Sisäänkäynti on hallin 7 pohjoisseinustalla sijaitseva huolto-ovi 7.5. Sinne on sisäänkäynti parkkialueen kautta. Käyttäessäsi tätä sisääntuloa, erillistä kulkulupaa ei tarvita, vaan kuittaat sisääntulosi ja poistumisesi ovelle päivystävän vahtimestarin nimilistaan.  Messukeskukseen parkkihalliin saa pysäköidä tunniksi maksutta.

Mikäli tuot työn perjantaina 12.4. tai lauantaina 13.4.

Mikäli kilpailumalli tuodaan perjantaina tai lauantaina, sisäänkäynti tapahtuu Messukeskuksen pohjoisesta sisäänkäynnistä. Sisääntuloa varten tarvitset sinulle ennakkoon lähetetyn eLipun.

HUOM! Kaikki kilpailuun osallistuvat työt pitää olla ilmoitettuna mukaan kilpailuun IPMS:n osaston kautta lauantaina viimeistään klo 11 mennessä!

Pääsyliput

Jokaiselle kilpailuun osallistuvalle annetaan 2 Hupicon –tapahtuman eLippua. (Mikäli kilpailutyön tuo ennen lauantaita autolla, pääsee parkkihallista maksutta ulos, mikäli sisäänajosta on kulunut vähemmän kuin 1 h).

Toinen pääsylippu tulee käyttää mallia pois haettaessa lauantaina tai sunnuntaina klo 17-18 (Huom. messut sulkeutuvat sunnuntaina klo 17). Jokaiselle kilpailumallille tulostetaan ilmoittautumislomakkeen pohjalta nimikyltti, jossa on tarvittavat tiedot mallista. Mallin tuoja saa ko. kyltin IPMS:n osastolta 7 p128.