Paljon erilaista tekemistä lapsille kuten pelejä, leikkejä ja askartelua

 

Lapsimessuilla lapset pääsevät puuhaamaan ja leikkimään paljon erilaisten viihdykkeiden parissa. Lasten pelit löytyvät osastoilta, joissa perheen pienimmät pääsevät haastamaan vanhemmat perheenjäsenensä, toiset lapset sekä itsensä.

Pallomeressä on ihana piilottaa kaveri palloihin tai sukellella itse pallojen joukossa. Pomppulinnassa lapsi pääsee turvallisesti harjoittelemaan hyppimistä tai vaikka kuperkeikkoja.

Tekemistä lapsille löytyy myös poljettavana kolmipyöränä, jolla pääsee polkemaan rataa yhdessä kavereiden kanssa. Lisäksi on temppuratoja, joissa pääsee juoksemaan ja temppuilemaan. Hula hula vanteilla voi myös aikuiset kokeilla, että miten se vanne pyörikään.

Tekemistä lapsille löytyy myös rauhallisempaan makuun. Useassa pisteessä on opastettuja kädentöitä kuten askartelua, värityskuvia, kasvien istutusta tai esimerkiksi linnunpönttöjen tekoa. Leikkinurkkauksissa lapset pääsevät leikkimään, jos vanhemmat haluavat vaikka hetkeksi istahtaa tai jutella toisten vanhempien kanssa.

Messuilla on lisäksi paljon erilaisia esityksiä laidasta laitaan. Lapsille teattereita, lasten elokuvat sekä satuhahmojen esityksiä. Lisäksi aikuisille erilaisia tietoiskuja tai apua arkeen.

 

Poliisi paikalla

Monen lapsen unelma on toteutumassa!  Paikalla on myös poliisi ja palomies, joilta voitte yhdessä kysyä kiperiä kysymyksiä, joihin he vastaavat mielellään. Poliisilla on erilaisia ajoneuvoja mukana ja lapset pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuu istua moottoripyörän kyydissä. Poliiseilla on myös liikennemerkkikoulu, jossa lapset pääsevät tunnistamaan liikennemerkkejä.

Lapsimessuilla riittää tekemistä lapsille ja vaikka koko suvulle koko päiväksi!

 

Liity messuklubiin ja kuule etukäteen seuraavista messuista!

Liity messuklubiin

 

Tekemistä lapsille pelein

Tekemistä lapsille pomppulinnassa

Tekemistä lapsille pallomeressä

Tekemistä lapsille messuilla