Skip to content

Lasten pelit ja muut hauskat puuhat messujen toiminnallisilla alueilla

Lasten pelit, leikit ja askartelut löytyvät Lapsimessuilla toiminnalliselta alueelta. Täällä on sisällä hyppiminen ja juokseminen sallittu! Alueelta löytyvät erilaiset pallopelit ja temppuradat, satuhahmot sekä polkuautot.

Messuilta löytyvät myös opettavaiset lasten pelit, joiden avulla voi opetella kotona esimerkiksi numeroita, kellonaikoja, matematiikkaa tai jopa vieraan kielen alkeita. Myös uusimmat ja hauskimmat lautapelit löytyvät osastoilta.

Tutustu messujen toiminnallisiin alueisiin alla!

Pajulahden peuhualue kutsuu temmeltämään

Tervetuloa Liikuntakeskus Pajulahden järjestämälle lasten peuhualueelle, jossa riittää tekemistä niin taaperoille kuin vähän isommillekin lapsille. Peuhualueelta löydät mm. Ilmavolttipatjan, temppu- ja esteradat, pomppulinnan, palloilualueen ja kasvomaalauspisteen.

Jamkids-muskari

Jamkidsin osastolla pääsee soittamaan ja laulamaan koko Lapsimessujen ajan. Tule hakemaan iloinen musiikkielämys vaikka koko perheen voimin! Ohjelma on ilmainen ja se sopii kaikenikäisille.

Tutustu poliiseihin ja palomiehiin

Tässä täyttyy monen lapsen unelma! Poliisien ja palomiehien lisäksi paikalla on myös esimerkiksi poliisiauto ja skootteri, jonka päällä voi istua. Tulkaa yhdessä tutustumaan poliisin ja palomiehen ammattiin! Paikallaolijoilta voi kysellä kaikkea mitä mieleen tulee sekä ammatista, että muista mieltä askarruttavista asioista.

poliisNETTIi

Lasten liikennekaupungissa liikennesäännöt haltuun

Lasten liikennekaupungissa opetellaan liikennesääntöjä ja varovaisuutta iloisesti leikin kautta. Ajoradalla pääsee harjoittelemaan käytännössä, miten otat myös muut huomioon liikenteessä. Lasten polkuautot löytyvät Liikennekaupungista!

liikennekaupunkiNETTI