Skip to content

Saavutettavuus
Lapsimessuilla

Kevään 2022 Lapsimessuilla huomioidaan erityisesti viittomakieliset ja eri kommunikointikeinoja käyttävät messukävijät. Kasvu-lavan ohjelma tulkataan kokonaisuudessaan suomalaiselle viittomakielelle messujen jokaisena päivänä. Osa Vekara-lavan ohjelmista tulkataan viittomakielelle, tukiviittomille ja kuville. Lisäksi Mimmit-yhtyeen juhlashowssa käytetään tukiviittomia.

Evantia Oy:n osaston (osastonumero 6g2) yhteydessä on Tulkkipiste, josta messukävijät voivat ilman ennakkovarausta ottaa tulkin mukaan asioidessaan messuosastoilla.

Tule seuraamaan Vekara-lavan tulkattua ohjelmaa!

Perjantai 22.4.

Pippuridino, klo 15:00 – viittomakielelle tulkattu
Mimmit-yhtyeen 15v juhlashow, klo 16:30 – esityksessä mukana tukiviittomia

Lauantai 23.4.

Mimmit-yhtyeen 15v juhlashow, klo 12:45 – esityksessä mukana tukiviittomia
Pinkku Pinsku meet & greet, klo 14:30 – tukiviittomilla tulkattu

Sunnuntai 24.4.

Ihana nähdä sinua! Muskarikirkko koko perheelle, klo 11:30 – tukiviittomilla ja kuvilla tulkattu

Kierrä messuilla ja lainaa tulkkia mukaan silloin, kun haluat tutustua kiinnostavien näytteilleasettajien palveluihin ja tarjontaan tarkemmin!

 
 

Tulkkauspalvelun Lapsimessuille järjestää Evantia-konserni

 
Evantia-konserni on yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa tulkkaus- ja kommunikaatiopalveluiden lisäksi saavutettavuuspalveluita verkkoon. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 100 ammattilaisen voimin. Muun muassa viittomakielen tulkkaus, puhevammaisten tulkkaus, kirjoitustulkkaus, selkokielistäminen ja kuvakommunikaation sekä tukiviittomien opetus kuuluvat asiantuntijoiden osaamiseen. Evantia on mukana Lapsimessuilla omalla osastollaan, jossa pääsee tutustumaan kommunikaatio-opetukseen ja tulkkauksen eri muotoihin.