Skip to content

Lapsimessut 2024 uutuudet ja teema-alueet

Unen ja hyvinvoinnin alue

Uni- ja hyvinvointialue tarjoaa puheenvuoroja niin perheen pienten kuin isojen palautumisesta, unesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin. Vierestä löytyy Pienokainen – vauvojen ohjelmahuone, jossa Uni- ja hyvinvointialueen yritykset voivat maksutta järjestää ohjelmaa messuvieraille ja näin lisätä oman yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta. Vuonna 2023 ohjelmassa oli mm. vauvan unihierontaa, sekä aikuiselle ja vauvalle tarkoitettua pilatesta ja joogaa. Ohjelmahuoneessa järjestettiin myös vauhdikasta vauvamuskaria, jolloin ohjelmahuone oli ahkerassa käytössä koko messuviikonlopun ajan. Voit ehdottaa omaa ohjelmaasi osastopaikan varauksen yhteydesssä. 

  • Osastopaikan voit varata myyntipäälliköltä.

Laura Asmala
Myyntipäällikkö
045 787 22012
laura.asmala@messukeskus.com

Kotimaassa tuotettu -alue

Lapsimessut haluavat tukea kotimaassa tuotettua käsityötä ja olla mahdollistamassa pienyrittäjien kaupallista menestystä. Ensi vuonna Lapsimessuilla lanseerataan uusi Kotimaassa tuotettu -alue, jolle ovat tervetulleita kaikki kotimaiset toimijat, jotka messuilla esittelevät ja myyvät Suomessa valmistettuja tuotteitaan. Alueelle on suunniteltu yhtenäinen visuaalinen ilme, ja jokainen yritys voi somistaa osastonsa yrityksen ilmeen mukaiseksi. Alue sijaitsee Lapsimessujen vaatepuolella, ja alueelle ovat tervetulleita myös muut kotimaassa tuotetut tuotteet, esimerkiksi korut, kortit ja sisustustavarat. Valmisosastojen koko on 12 m2 ja osastolle on saatavilla myös lisämaksusta sovituskoppi. Kotimaassa tuotettu -alueen valmiin osaston hinta on 2242 € + alv.

Kotimaassa tuotettu -alueella yritykset vastaavat itse siitä, että osastolla esitellyt tuotteet ovat kotimaassa valmistettuja.

Tutustu osastoon

Hyvä kiertää -kiertotalousalue

Lapsimessut tukee yritysten ja yhdistysten vastuullista toimintaa. Kiertotalouteen pohjautuvat toimijat voivat varata paikan Hyvä kiertää –alueelta. Alueella on myös jäätelöbaari, askartelupiste sekä lelujen vaihtopiste. Vuonna 2023 mukana alueella olivat esillä lastenvaatekirpputorit Kidia sekä Napero-kirpputori, Tori.fi, Ensipeti, Liizi.fi. Vaununi.fi, Ninyes, Ammattiopisto Live, FabPatch Vaatelaastari® sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry.

 

Osastopaikkoja on useammassa koossa:

  • Osastopaikka 4 m2 – 1000 € + alv

Osastopaikka 8 m2 – 2000 € + alv

Osastopaikka 12 m2 – 2500 € + alv

Osastopaikka 24 m2 – 4200 € + alv

Jokainen osasto sisältää

  • seinäkkeen, korkeus 2,5 m
  • kyltti, jossa painettuna yrityksen logo ja kiertotalousnäkökulma
  • kestokäyttöinen Bolon-lattia
  • valaistus (katosta roikkuvat LED-syväsäteilijät)

Sporttialue

Lapsimessujen aktiviteettialue on täynnä hauskaa tekemistä ja puuhaa! Tuomme ensi kevään Lapsimessuille entistä enemmän erilaisia aktiviteetteja. 2023 aktiviteettialueella oli mm. Pomppulinnamaailma, josta löytyi yli 15 erilaista pomppulinnaa, seikkailurataa ja liukumäkeä. Alueella oli myös kolme huvipuistolaitetta, voimistelumaailma, skeittikoulu, lasten liikennekaupunki sekä erilaisia hauskoja lasten ja koko perheen viihdepelejä. Tarjoamalla monipuolisia ja innostavia aktiviteetteja voit tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä. Lapselle kannattaa antaa mahdollisuus valita, mitä aktiviteetteja he haluavat kokeilla ja kannustaa löytämään omat intohimot. Kaikki lapset ovat yksilöitä ja heillä on erilaiset ihanat kiinnostuksen kohteet.

Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa! Lapsimessujen kävijäkyselyyn osallistuneet kertoivat tulevansa tapahtumaan tutustumaan uutuuksiin, tekemään ostoksia sekä tapaamaan asiantuntijoita. Tapahtumaan mukaan kävijät toivovat lisää muun muassa kotimaisia lastenvaatemyyjiä, sekä kenkien ja ulkovaatteiden tarjoajia. Myös lasten harrastusmahdollisuudet ovat toivottuja, ja jopa 69 % vastaajista (n=1326) haluaisi kokeilla lapselle uutta harrastusta esimerkiksi palloilulajien parista.

Lapsimessuilla 2023 vieraili lähes 37 000 kävijää! Katso videolta tunnelmia kevään hauskimmasta tapahtumasta.

Tule näytteilleasettajaksi