Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Tapahtumassa

Koko perheen tapahtuma kerää saman katon alle kaikenikäisten lasten ja vanhempien maailman

Lapsimessut on pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma, johon tullaan viettämään aikaa yhdessä perheen kanssa sekä tekemään ostoksia ja tarvikehankintoja.

Kevään hauskin viikonloppu 11.–13.4.2025

Kevään hauskin viikonloppu koostuu ohjelma-alueista, hauskoista kilpailuista, esittelypisteistä, musiikkiesityksistä sekä satuhahmojen tapaamisista. Tapahtumassa mukana jatkaa myös sporttialue, jossa on mahdollisuus kokeilla erilaisia harrastuslajeja sekä pienoismallialue, jossa pääsee tutustumaan rakentamisen maailmaan.

Satuhahmoja, aktiviteetteja ja yhteistä aikaa

Kevään hauskin viikonloppu koostuu ohjelma-alueista, näyttelyosastoista, hauskoista kilpailuista, esittelypisteistä, musiikkiesityksistä sekä satuhahmojen tapaamisista ja vaikka mistä muusta!

Liikennekylä

Polje polkuautoilla, tutustu liikenneopastukseen ja tutustu paloauton varustukseen! Mukana pelastusajoneuvot paloautosta poliisimoottoripyörään.

Uutuutena sporttialue

Lapsimessuilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla. Vuoden 2024 messuilla pääsi testaamaan mm. voimistelua, narunhyppyä, tanssia, skuuttausta, pyöräilyä, pesäpalloa, sulkapalloa, tennistä, golfia, salibandyä, kiipeilyä, sirkusakrobatiaa ja tankofutista!

Ohjelma kutsuu elämyksiin

Teatteria, musiikkia ja muskareita

Tapahtuma tarjoaa tarjoaa monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa, joka on suunniteltu viihdyttämään ja aktivoimaan lapsia eri ikäryhmistä. Mukana lasten bändejä, teatteriesityksiä ja satuhetkiä ja tarinatuokioita.

Ajankohtaisia asiantuntijoita

Lapsimessuilla otetaan kantaa Lapsiperheiden ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin. Vuoden 2024 ohjelmassa oli vahvasti mukana liikunta ja harrastusmahdollisuudet.

Odottajan aamupäivä

Odottajan aamupäivä on erityisesti raskaana oleville ja tuleville vanhemmille suunnattu ohjelmaosio. Vuoden 2024 Odottajan aamupäivä keräsi perheenlisäykseen valmistautuvia perheitä runsain mitoin kuuntelemaan hyödyllisiä vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen. Aamupäivän aikana käsiteltiin myös laajasti aiheita imetyksen, stressittömän synnytys ja odotusajan hyvinvoinnin aihepiireistä.

Samanaikaisesti Lemmikki- ja Ruokamessut

Viikonlopun aikana riittää ihmeteltävää, kun yhtä aikaa järjestetään myös Lemmikki- ja Ruokamessut.


Tilaa uutiskirje ja liity mukaan Lapsimessujen klubiin!

Tilaa uutiskirje ja kuule uusimmat kuulumiset.