Skip to content

Aktiviteettialueet

Lapsimessujen aktiviteettialue on täynnä hauskaa tekemistä ja puuhaa!

Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailmasta löytyy  yli 15 erilaista pomppulinnaa, seikkailurataa ja liukumäkeä. Alueelta löytyy myös kolme huvipuistolaitetta, huiman korkeita hyppyjä tarjoava 4-paikkainen benji-trampoliini, narunvetoa, pienempiä karuselleja sekä erilaisia hauskoja lasten ja koko perheen viihdepelejä.

Sporttialue

Sporttialueella voit tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla. Täältä löytyy lapsellesi varmasti mieluisa harrastus liikunnan parista! Lapsimessuilla pääset testaamaan voimistelua, narunhyppyä, tanssia, skuuttausta, pyöräilyä, pesäpalloa, sulkapalloa, tennistä, golfia, salibandyä, kiipeilyä, sirkusakrobatiaa ja tankofutista! 

Uutuutena myös: Tanssin tähti – tanssikilpailu lapsille! Lapsimessuilla 2024 järjestetään ensimmäistä kertaa Tanssin tähti -tanssikilpailu lapsille! Lue lisää >> 

Lasten liikennekaupunki

Lasten liikennekaupungissa taas saat liikenneopastusta ja pääset polkuautoilemaan usealla eri kokoisella polkuautolla.

Lapsimessuille tulee 2024 täysin uusi Sportti-alue!

Lapsimessuilla voit tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla. Täältä löytyy lapsellesi varmasti mieluisa harrastus liikunnan parista! Lapsimessuilla pääset testaamaan mm. voimistelua, tanssia, seinäkiipeilyä, salibandyä, sulkapalloa, tennistä ja golfia.

Lue lisää

Uutuutena: Tanssin tähti – tanssikilpailu lapsille!

Lapsimessuilla 2024 järjestetään ensimmäistä kertaa Tanssin tähti -tanssikilpailu lapsille! Kilpailu pidetään messusunnuntaina 21.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Osallistumaan tervetulleita ovat kaikki lapset iältään 3-12 vuotta. Koulussa viidennellä luokalla olevat tanssijat voivat vielä osallistua kilpailuun. (Vuonna 2012 syntyneet ja sitä nuoremmat) Ryhmäsarjoissa voi olla pieni määrä myös tätä ikärajaa vanhempia tanssijoita, kun ikäraja ei ole yli kahta vuotta.

Sarjoja on sooloille, duoille ja trioille sekä ryhmille. Esiintyjät voivat edustaa itseään, tanssikouluaan tai vaikka koululuokkaansa tai omaa kaveriporukkaa. Tanssin tähti -kilpailussa ei jaeta perinteisiä sijoja 1–3, vaan kilpailussa tuomaristo valitsee erilaisia tähtipalkintojen saajia. Oletko sinä tai tanssiryhmäsi ehkä esiintymisen tai tekniikan tähtiä? Vai onko teoksennekoreografian tai asustuksen tähti? Jokainen osallistuja saa tuomaristolta hyvän mielen pedagogista palautetta, mikä auttaa tanssijoita kehittymään tanssiharrastuksessaan yhä taitavammaksi!

 

Kilpailusarjat

  • sooloille (yksi tanssija lavalla)
  • duoille ja trioille (kaksi tai kolme tanssijaa lavalla)
  • ryhmille (4 tanssijaa tai enemmän lavalla)

 

 

Tutustu tarkemmin kilpailuun ja osallistumisohjeisiin Tanssilan nettisivuilla!

Lue lisää kilpaluista!