Siirry sisältöön
Alueet Aktiviteettialueet

Aktiviteettialueet

Lapsimessujen sportti- ja aktiviteettialue on täynnä hauskaa tekemistä ja liikkumisen iloa!

Kevään hauskin viikonloppu pitää sisällään huikean kattauksen aktiviteetteja ja tekemistä lapsille! Viikonlopun aikana ei taatusti tule tylsää! Tule mukaan viettämään perheen yhteistä aikaa liikuntaharrastuksien ja aktiviteettien parissa ⚾🤸‍♀️🎆

Sporttialue

Lapsimessuilla on nyt mahdollista tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin lapsen kanssa kokeilemalla ja pelaamalla. Täältä löytyy lapsellesi varmasti mieluisa harrastus liikunnan parista! Lapsimessuilla pääset testaamaan mm. voimistelua, narunhyppyä, tanssia, skuuttausta, pyöräilyä, pesäpalloa, sulkapalloa, tennistä, golfia, salibandyä, kiipeilyä, sirkusakrobatiaa ja tankofutista!

Pomppulinnamaailma

Pomppulinnamaailmasta löytyy yli 15 erilaista pomppulinnaa, seikkailurataa ja liukumäkeä. Pomppulinnamaailma on maksuton, ja sisäänpääsy kuuluu tapahtuman pääsylipun hintaan. Hyppyaika per lapsi on 30 minuuttia.

Tivolialue

Tivolialueelta löytyy kolme huvipuistolaitetta, huiman korkeita hyppyjä tarjoava 4-paikkainen benji-trampoliini, narunvetoa, pienempiä karuselleja sekä erilaisia hauskoja lasten ja koko perheen viihdepelejä. Tivolialueen aktiviteetit ovat lisämaksullisia.

Lasten liikennekaupunki

Pysähdy. Katso joka suuntaan. Kuuntele.

Lasten liikennekaupunki tarjoaa tärkeää liikenneopastusta turvalliseen liikkumiseen ja alueella pääsee polkuautoilemaan usealla eri kokoisella polkuautolla.

Pelialue

Lapsimessuilla on pelialue, joka on suunniteltu tarjoamaan lapsille hauskaa ja kehittävää ajanvietettä. Luo yhteisiä muistoja lapsen kanssa myös pelaamalla!


Seuraa meitä somessa