Skip to content

Lapsimessut 2023

pe 14.4. klo 9-18

la 15.4. klo 9-18

su 16.4. klo 9-17

 

 

 

Koko perheen suosikkitapahtuma!

Lapsimessut on koko perheen suosikkitapahtuma, joka on suunnattu perheen perustamista suunnitteleville, odottajille ja kaiken kokoisille perheille vauvasta vaariin! Meiltä löydät saman katon alta kaikki lapsiperheiden kaipaamat tuotteet ja palvelut aina odotusajan tarvikehankinnoista harrastustoimintaan. Tapahtumassa seuraat viihdyttävää, vauhdikasta ja informatiivista ohjelmaa. Ohjelmaa on tarjolla niin lapsille kuin vanhemmille.

Lapsimessut Instagramissa

Lapsimessut Facebookissa

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen liityt Lapsimessujen klubiin. Klubilaiset saavat tiedon kaikesta tapahtumaan liittyvästä ensimmäisenä ja nauttivat etuhintaisista tapahtumalipuista sekä yhteistyökumppaniemme ja näytteilleasettajien eduista.

Tilaa uutiskirje!

Saavutettavuus Lapsimessuilla

Lue lisää

Nappaa tästä messutiimin vinkit Lapsimessuille!

Koko perheen lastentarvikkeet löytyvät helposti yhden katon alta lapsimessuilta. Satojen näytteilleasettajien tarjonnasta löydät myös lasten tapahtumat, äitiysvaatteet, lastenvaatteet sekä muut tarvikkeet.

Lastenohjelmat ovat messuilla suunnattu koko perheelle ja vauhdikasta tekemistä lapsille löytyy koko päiväksi mm. erilaisten pallopelien, askartelun, esityksien ja toiminnallisten alueiden yhteydestä.