Paljon erilaista tekemistä lapsille, kuten pelejä, leikkejä ja askartelua!

Lapsimessuilta löydät kymmeniä eri ohjelmapisteitä ja toiminnallisia osastoja, joissa viihtyy koko perhe. Ohjelmaa löytyy kaikenikäisille lapsille! Tule mukaan viettämään kevään hauskinta viikonloppua. Täällä aika lentää siivillä. Mukana mm. Temppuratoja, pallopelejä, satuhahmoja, legoja ja polkuautoja.

 

Pajulahden peuhualueella temmelletään

Lapset pääsevät touhuamaan monenlaisilla temppuradoilla, joissa voi harjoitella parkour-, ketteryys- ja tasapainotaitoja. Vauhdin hurman saa kokea pomppupatjalla, sekä pelailun ilon palloilun ja tarkkuuden muodossa. Lapset temmeltävät alueella huoltajan valvonnassa, lisäksi alueella on Pajulahden opiskelijoita ohjaamassa sekä innostamassa lapsia.

Lue lisää Pajulahden seikkailupuistosta>>

 

 

pajulahtiNETTI (2)

 

bObles – LEGO® DUPLO® seikkailualue

tarjoaa lapsille hetken leikin ja liikkumisen parissa. LEGO DUPLO palikoilla rakentaessa ja leikkiessä mielikuvitus saa lentää ja lapsen luovuus, ajattelukyky ja hienomotoriset taidot harjaantuvat. Monikäyttöiset, karkeamotoriikkaa kehittävät ja lapsen näkökulmasta kiinnostavat bObles---LEGO®-DUPLO®-1NETTbObles -kalusteet houkuttelevat lapsia leikkimään ja liikkumaan. Liikkuminen on karkeamotorisen kehityksen perusta ja oman kehon käyttö luo liikunnallisia elämyksiä lapselle.

Sieppaa

Innostu lasten liikennekaupungista!

Lasten liikennekaupungissa opetellaan liikennesääntöjä ja varovaisuutta iloisesti leikin kautta. Ajoradalla pääsee harjoittelemaan käytännössä, miten otat myös muut huomioon liikenteessä.

liikennekaupunkiNETTI

Tutustu poliisi- ja paloautoon!

Tässä täyttyy monen lapsen unelma!  Lisäksi paikalla on myös poliisi ja palomies, joilta voitte yhdessä kysellä sekä ammatista että vakavimmistakin asioista. Paikalla on myös skootteri, jonka päälle pääsee istuskelemaan.

poliisNETTIi

Askartelu on hauskaa yhdessä satuhahmojen kanssa!

Lapsimessujen satuhahmot viihdyttävät jokaisena messupäivänä ympäri messukeskusta. Tule seuraamaan satuhahmokulkuetta, halaamaan muumeja ja askartelemaan johonkin useista alueella olevista askartelupisteistä. Askarrella voi mm. paperista, muovailuvahasta ja kankaista.

Satuhahmokulkue päivittäin klo 11. Kulkue alkaa 6-hallin portaiden alta ja päättyy Vekarat-lavalle.

 

 

Hyppiminen sallittu!

Bagjump pomppuauton katolata hyppiminen ON sallittu! Kiipeä asuntoauton katolle ja hyppää ilmatäytteiselle Bagjump hyppypatjalle.
2€/hyppy tai 5€/kolme hyppyä.

pomppuauto