Sisällä hyppiminen ja juokseminen sallittu

Lapsimessuilta löydät kymmeniä eri ohjelmapisteitä ja toiminnallisia osastoja, joissa viihtyy koko perhe. Ohjelmaa löytyy kaiken ikäisille lapsille! Tule mukaan viettämään kevään hauskinta viikonloppua. Täällä aika lentää siivillä.

Mukana mm. Temppuratoja, pallopelejä, satuhahmoja, legoja ja polkuautoja.

 

Pajulahden peuhualueella temmelletään

 

pajulahtiNETTI (2)

Lapset pääsevät touhuamaan monenlaisilla temppuradoilla, joissa voi harjoitella parkour-, ketteryys- ja tasapainotaitoja. Vauhdin hurman saa kokea pomppupatjalla, sekä pelailun ilon palloilun ja tarkkuuden muodossa.

Lapset temmeltävät alueella huoltajan valvonnassa, lisäksi alueella on Pajulahden opiskelijoita ohjaamassa sekä innostamassa lapsia.

Lue lisää

 

 

 

bObles – seikkailualue

tarjoaa lapsille hetken leikin ja liikkumisen parissa.  Monikäyttöiset, karkeamotoriikkaa kehittävät ja lapsen näkökulmasta kiinnostavat bObles -kalusteet houkuttelevat lapsia leikkimään ja liikkumaan.

Liikkuminen on karkeamotorisen kehityksen perusta ja oman kehon käyttö luo liikunnallisia elämyksiä lapselle.

Lue lisää

Innostu lasten liikennekaupungista!

Lasten liikennekaupungissa opetellaan liikennesääntöjä ja varovaisuutta iloisesti leikin kautta. Ajoradalla pääsee harjoittelemaan käytännössä, miten otat myös muut huomioon liikenteessä.

liikennekaupunkiNETTI

Tutustu poliisiautoon ja poliiseihin

Tässä täyttyy monen lapsen unelma!  Lisäksi paikalla on myös ystävällisiä poliiseja, joilta voitte yhdessä kysellä sekä ammatista että vakavimmistakin asioista. Paikalla on myös skootteri, jonka päälle pääsee istuskelemaan.

poliisNETTIi

Supersuosittu Satuhahmokulkue

Lapsimessujen satuhahmokulkueesta löydät suosikkihahmosi ja voit ottaa hahmojen kanssa myös kuvia. Satuhahmo kulkue viihdyttää jokaisena messupäivänä noin 20 minuutin ajan. Mukana myös Vekarat-lavan juontaja Marianne Hajula.

Satuhahmokulkue päivittäin klo 14. Kulkue alkaa 6-hallin portaiden alta ja päättyy Vekarat-lavalle.

 

 

Pomppulinna, simulaattori ja karuselli

SK-Profitin hupialueelta ei vauhtia puutu. Pääset kokeilemaan näitä edulliseen 3,5 € hintaan.

Hyppiminen sallittu!

Bagjump pomppuauton katolata hyppiminen ON sallittu! Kiipeä asuntoauton katolle ja hyppää ilmatäytteiselle Bagjump hyppypatjalle.
2€/hyppy tai 5€/kolme hyppyä.

pomppuauto