Skip to content

Monipuolista ohjelmaa on yhteensä viidellä ohjelmalavalla!

Lapsimessut tarjoaa tänäkin vuonna monipuolista ohjelmaa viidellä eri ohjelmalavalla:

  • Kasvulava tarjoaa tietoiskuja aikuisille
  • Vekarat-lavan ohjelma on suunnattu lapsille
  • Teatterilava tarjoilee messukävijöille teatteriviihdettä
  • Sporttilava on omistettu lajiesittelyille, esityksille sekä haastatteluille.
  • Ohjelmahuone Pienokainen löytyy Unen ja hyvinvoinnin alueen yhteydestä ja sen ohjelma on suunniteltu vauvoille sekä raskaana oleville.  

Odottavat vanhemmat on otettu erityisesti huomioon lauantaina 20.4. järjestettävässä Odottajan aamussa, jonka luennoilla keskitytään odotuksen ihmeeseen ja synnytyksen jälkeisiin ensipäiviin. Messuille osallistuvien yritysten omien ohjelmien lisäksi ohjelmalavoilla nähdään mm. satuhahmoja, kuullaan paljon ajankohtaisia puheenvuoroja perheiden rahankäytöstä sekä älylaitteiden käytöstä.

Lapsimessuilla on kiinnitetty huomiota eri ikäisiin kävijöihin, leikki, toiminnallisuus sekä erilaiset aktiviteetit nousevat vahvasti esiin tapahtumassa. Lapsimessuilla on lisäksi luvassa muun muassa Otavan Kirja käteen -tempaus, Heurekan Sähköä ilmassa! -tiedeshow sekä HSY:n viemärietiketti ja kakkakoris.  

Messualueelle rakennetaan toimivat ja mukavat palvelupisteet imettäjille ja vaipanvaihtajille sekä turvallinen säilytyspaikka lastenvaunuille. Kauempaa saapuvia palvelee Messukeskuksen oma hotelli, josta pääsee sisäkautta messuille.  

Osta liput messuille